ΧΛΩΡΑΚΑ: Δεν παραιτείται από τις απαιτήσεις της έναντι ΣΑΠΑ

ΧΛΩΡΑΚΑ: Δεν παραιτείται από τις απαιτήσεις της έναντι ΣΑΠΑ

Ο κοινοτάρχης Χλώρακας ξεκαθαρίζει ότι η κοινότητα δεν παραιτείται από την  απαίτηση της ύψους  €1.5 εκατομμυρίου  για τις ζημιές και κακοτεχνίες στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Χλώρακας που προκλήθηκαν την περίοδο εκτέλεσης του αποχετευτικού.

Ο Νίκολας Λιασίδης με γραπτή του ανακοίνωση και σχολιάζοντας την πρόσφατη απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου  σημείωσε ότι λόγω της αντικειμενικής δυσκολίας υπολογισμού του χαμένου νερού "ήταν δύσκολη υπόθεση από την αρχή", σημείωσε ο κ.Λιασίδης.


Επεσήμανε ωστόσο πως θα μελετηθεί από το Κ.Σ.Χλώρακας και τους δικηγόρους του το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης.

Για την απαίτηση της Χλώρακας σε σχέση με τις ζημιές και τις κακοτεχνίες στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Χλώρακας ο κ.Λιασιδης σημειώνει ότι αν κερδηθεί θα δώσει την ευκαιρία στο Κοινοτικό συμβούλιο  να αποκαταστήσει τις ζημιές  που ταλαιπωρούν ακόμα τους κατοίκους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE