ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρχίζουν τον Ιούλιο τα έργα της Β Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρχίζουν τον Ιούλιο τα έργα της Β Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος

Αρχίζουν τον Ιούλιο τα έργα της Β Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακς αναφέρεται ότι «υπογράφηκε πρόσφατα στα γραφεία του Συμβούλιου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΥΛ) το Συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ του ΣΑΛ και της εργοληπτικής Εταιρείας Sandworks (Ormidhia) Ltd για ένα ακόμα κατασκευαστικό έργο της Β΄ Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας».
 
Το έργο αφορά την κατασκευή 175 m αγωγών ομβρίων υδάτων διαμέτρου Φ1000mm, την κατασκευή 5 φρεατίων επισκέψεως και την κατασκευή 14 σχαρών υδροσυλλογής ομβρίων διαμέτρου Φ160mm.

Το Συμβόλαιο οριοθετείται από τις οδούς Ίσσου και διαμέσου του πεζόδρομου προς την οδό Εκβατάνων και στη συνέχεια προς την οδό Φρίξου Παναγιώτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στην εργοληπτική εταιρεία Sandworks (Ormidhia) Ltd  κατακυρώθηκε το έργο αξίας €134.350,00 πλέον ΦΠΑ, κατόπιν δημόσιου διαγωνισμού. Τα κατασκευαστικά έργα θα αρχίσουν αρχές Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν μέσα σε τρεις μήνες».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.