Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της – Επιστρέφει η όχι το «Όλα καλά»

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της – Επιστρέφει η όχι το «Όλα καλά»

Από τα μέσα Μαρτίου και την έναρξη της πανδημίας στην Κύπρο διακόπηκε η μετάδοση της εκπομπής του Sigma «Όλα καλά», τόσο για διαφύλαξη της υγείας, όσο και για την προχωρημένη –τότε- εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου.

Το τελευταίο διάστημα φήμες ήθελαν την εκπομπή να επιστρέφει σε μια summer edition εκδοχή, για να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές το καλοκαίρι.

Τα σχέδια όμως φαίνεται πως αλλάζουν, καθώς τόσο ότι η παρουσιάστρια γέννησε πρόσφατα, όσο και η μείωση της διαφημιστικής δαπάνης το καλοκαίρι, κάνουν το κανάλι του Sigma να αλλάζει γνώμη.

Έτσι λοιπόν όπως ακούγεται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια η εκπομπή θα επιστρέψει με την νέα τηλεοπτική σεζόν και όχι το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα τεσσάρων σημείων απέστειλαν τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θέτοντας τέσσερα σημεία που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και ζητώντας συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE