ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν στα πρωτοσέλιδά τους το Σάββατο 20/06

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν στα πρωτοσέλιδά τους το Σάββατο 20/06

H απόφαση της Κυβέρνησης για άνοιγμα των οδοφραγμάτων από αύριο, οι νέες χαλαρώσεις στις αφίξεις τουριστών, η απεργία των νοσηλευτών, η σύνοδος κορυφής της ΕΕ, και η κατάσταση με τα ΜΕΔ και τα ενοίκια είναι από τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το Σάββατο 20/06.

Η «Αλήθεια» στεγάζει το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο «Αιφνιδιασμός με οδοφράγματα για άσκηση πίεσης στους Τ/κ» και γράφει πως ανοίγουν από αύριο τα οδοφράγματα αν συναινέσει και η τ/κ πλευρά και ότι είμαστε έτοιμοι να καταργήσουμε το υποχρεωτικό τεστ αν δεν ανοίξουν από 1/7 οι πτήσεις από Τουρκία προς ψευδοκράτος. Αλλού αναφέρει ότι αρχίζει από σήμερα το μεγάλο στοίχημα στον τουρισμό με αφίξεις από 22 χώρες χωρίς τεστ. Η «Α» αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ  πως το Ισραήλ έκοψε τη φόρα στον Τσαβούσογλου που ζήτησε ακύρωση της συμφωνίας με ΚΔ.

«Κατηγορίες Α και Β στα οδοφράγματα» τιτλοφορεί το κύριό του θέμα ο «Πολίτης» γράφοντας πως η πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη για τα οδοφράγματα δεν αναιρεί τη συναντίληψη με Ακιντζί και ότι οι διελεύσεις θα γίνονται υπό προϋποθέσεις ενώ έντονος είναι ο προβληματισμός για πτήσεις από Τουρκία. Αλλού αναφέρει πως την Τετάρτη παραλύουν τα κρατικά νοσοκομεία από 24ωρη απεργία των νοσηλευτών. Ο «Π» σε άλλο θέμα προβάλλει τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ και τη στήριξη της ΚΔ στον μηχανισμό ανάκαμψης.
 
Κάτω από τον τίτλο «Όλα θα κριθούν τον Ιούλιο» «Ο Φιλελεύθερος» στο κύριό του θέμα αναφέρει ότι τον Ιούλιο αναμένεται αύξηση τουριστών και επαναλειτουργία των περισσότερων ξενοδοχείων και ότι σήμερα ανοίγουν τα αεροδρόμια για επισκέπτες από 22 χώρες χωρίς τεστ κορωνοϊού. Αλλού γράφει ότι το φιλέτο του Κατάρ στο κέντρο της Λευκωσίας κατέληξε πάρκινγκ. Ο «Φ» προβάλλει επίσης το θέμα του φορολογικού νομοσχεδίου αναφέροντας πως καθίσταται υποχρεωτική η υποβολή δηλώσεων από όλους.
 
Η «Χαραυγή» υπό τον τίτλο «Ασήκωτο βαρίδι τα ΜΕΔ και τα ενοίκια» γράφει στο κύριό της θέμα πως οι επιπτώσεις στις ΜμΕ και τα νοικοκυριά είναι πιο έντονες και ότι απαιτούνται δραστικές αποφάσεις αλλιώς κλείνουν επιχειρήσεις. Αλλού γράφει ότι εκατοντάδες άτομα διαδήλωσαν χθες κατά του ρατσισμού με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας Προσφύγων. Επίσης η «Χ» σε άλλο θέμα αναφέρει ότι έγινε ακόμη ένα βήμα για άνοιγμα των οδοφραγμάτων.
 
«Oυσιαστικά ακόμη κλειστά» τιτλοφορεί το κύριό της θέμα η αγγλόγλωσση “Cyprus Mail’’ που αναφέρεται στην απόφαση της Κυβέρνησης για άνοιγμα των οδοφραγμάτων από αύριο με τη στάση όμως της τ/κ πλευράς να μην έχει ξεκαθαρίσει. Αλλού αναφέρεται σε αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το logo γνωστής κυπριακής εταιρείας καφέ που απεικονίζει έναν Αφρικανό να σερβίρει καφέ. Η εφημερίδα σε άλλο ρεπορτάζ γράφει ότι δικηγόρος της νεαρής Αγγλίδας στην υπόθεση του δήθεν βιασμού στην Αγία Νάπα δηλώνει πως αυτή δεν είχε δίκαιη δίκη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top