Συνεχίζει η Χρηστίδου με αλλαγές

Συνεχίζει η Χρηστίδου με αλλαγές

Τα βρήκαν… τα συμφώνησαν… και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι βασικές υπογραφές. Ωστόσο την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει να είναι στο «τιμόνι» της εκπομπής αλλά με αρκετές αλλαγές προκειμένου να ανέβουν οι πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο λόγος για τη Σίσσυ Χρηστίδου που παραμένει στο δυναμικό του OPEN συνεχίζοντας και την επόμενη σεζόν να καλημερίζει τους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο.

Η παρουσιάστρια συναντήθηκε με τη διοίκηση του σταθμού και τα είπαν… γενικά, συμφωνώντας και οι δύο πλευρές πως η εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» πρέπει να σημειώσει υψηλότερη τηλεθέαση. Για το λόγο αυτό και σκοπεύουν να κάνουν αρκετές και απαιτούμενες αλλαγές προκειμένου η εκπομπή να κερδίσει περισσότερους τηλεθεατές ώστε να συνεχίσει να είναι on air.

Έτσι λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη σεζόν αλλά από την πορεία της εκπομπής της θα κριθεί αν του χρόνου θα συνεχίσει να… χαμογελά ή η εκπομπή θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους…!

Πηγή: newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE