Master Chef: Έτσι μοιράστηκαν το έπαθλο ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου

Master Chef: Έτσι μοιράστηκαν το έπαθλο ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου

Μια μέρα μετά τον τελικό του Master Chef ο νικητής Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε ότι θα μοιραστεί το έπαθλο με τον Σταύρο Γεωργίου, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία τους. Καλεσμένος Στη φωλιά των Κου Κου, ο Σταυρής αποκάλυψε πότε και πώς έγινε η συμφωνία μεταξύ των δύο:

«Είναι ένα μεγάλο κομμάτι που συζητήσαμε με τον Σταύρο. Τα λεφτά είναι κάτι που δεν έχουμε αναφέρει ούτε σε συνεντεύξεις από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού. Ήμασταν στο σπίτι πριν πάμε για την πρώτη δοκιμασία του τελικού και λέμε ό,τι και να γίνει μισά – μισά. Γιατί αφού έχουμε φτάσει μέχρι το τέλος και κάποιος θα πάρει τον τίτλο, το πιο δίκαιο και για τους δύο για ένα καλύτερο αύριο είναι το χρηματικό έπαθλο να το μοιραστούμε.

Δώσαμε τα χέρια κι εγώ όταν δίνω χέρι με τον Βαρθαλίτη, είναι σαν να δίνω με τον πατέρα μου».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE