ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έσπασε το γυαλί λέει ο Σουτσιόγλου - Αντιδράσεις από τον ανασχηματισμό Ταταρ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έσπασε το γυαλί λέει ο Σουτσιόγλου - Αντιδράσεις από τον ανασχηματισμό Ταταρ

«Πλέον το βάζο έσπασε (ΣΣ: έκφραση για το γυαλί), τίποτε δεν θα είναι το ίδιο», ανέφερε ο «υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων», Φαϊζ Σουτσιούογλου που δηλώνει λυπημένος για τα όσα συνέβησαν με τον ανασχηματισμό και πως δεν είχε ιδέα για την πρόθεση του «πρωθυπουργού» να τον ανασχηματίσει.

Σύμφωνα με τη "Γενί Ντουζέν", ο κ. Σουτσιούογλου μιλώντας στο κανάλι Σιμ πρώτη φορά μετά τα όσα έγιναν χθες Παρασκευή (19/06), με την πρόθεση του Ερσίν Τατάρ να τον ανασχηματίσει και να βάλει στη θέση του τον Αϊτάς Τσιαλούντα, είπε ότι «λυπάμαι πολύ για τα όσα έκανε ο κ. Τατάρ».

Ανέφερε ότι έχει συνομιλήσει με σημαίνοντα στελέχη στο ΚΕΕ και τη Δευτέρα θα προβεί σε κινήσεις, διερωτώμενος εάν προέβη σε κάποια παρατυπία, διαφθορά, ήταν τεμπέλης ή αμελής. Ο «πρωθυπουργός» πρέπει να το ξεκαθαρίσει, πρόσθεσε.

Μίλησε για κυνήγι κεφαλών στο ΚΕΕ που ξεκίνησε, όπως είπε, από τον Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, συνεχίστηκε με τον Αϊτάτς Τσιαλούντα και τώρα παίρνουν το κεφάλι και του Ουνάλ Ουστέλ (ΣΣ: όλοι έχουν κατηγορηθεί για διαφθορά, πλην ξεκάθαρα του Ουστέλ για το θέμα το ιδιωτικό τζετ) . Ο κ. Σουτσιούογλου είπε ότι δεν τρέχει πίσω από την καρέκλα, εννοώντας τη θέση που κατέχει, αλλά τα όσα έγιναν δεν μπορεί να τα αποδεχθεί. Δέχθηκε, πρόσθεσε, χιλιάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα τόσο από οπαδούς στη βάση του κόμματος (ΚΕΕ) όσο και από άλλους που του εξέφρασαν τη στήριξή τους.

Τα όσα έγιναν, πρόσθεσε, δεν είναι ντροπή μόνο για τον ίδιο αλλά και για το ΚΕΕ και τη Δευτέρα το πιθανότερο, θα ανακοινώσει στον κόσμο κάποιες κινήσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top