ΔΙΕΘΝΗ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Η Τουρκία έχει μείνει πίσω στη μάχη κατά της πανδημίας

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Η Τουρκία έχει μείνει πίσω στη μάχη κατά της πανδημίας

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα Σάββατο (21/06) ότι η χώρα του έχει μείνει λίγο πίσω στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με την τήρηση των κανόνων υγιεινής, τη χρήση μάσκας και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης θα μπορέσουν οι πολίτες να προστατευθούν και η οικονομία να ανακάμψει κατά το δεύτερο τρίμηνο.

"Ο αριθμός των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες δείχνει ότι έχουμε χάσει την θέση μας στον αγώνα κατά της πανδημίας. Αλλά έχουμε στόχο να βγάλουμε την πανδημία από την ατζέντα μας με το να σεβόμαστε τους κανόνες υγιεινής, χρήσης μάσκας και κοινωνικής αποστασιοποίησης", είπε ο Ερντογάν σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.

Οι ενδείξεις για οικονομική ανάκαμψη είναι "αρκετά ισχυρές" από τον Μάιο και "αναμένουμε σημαντικό μονμέντουμ από το δεύτερο τρίμηνο του έτους", πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top