ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Σε μια 'διαφορετική' ανάρτηση προέβη ο Νίκος Χριστουδουλίδης - Χρειάζεται και η .... ξεκούραση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Σε μια 'διαφορετική' ανάρτηση προέβη ο Νίκος Χριστουδουλίδης - Χρειάζεται και η .... ξεκούραση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε μια όμορφη και διαφορετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, προχώρησε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αυτή η ανάρτηση δεν είχε να κάνει ούτε με γεωπολιτική, ούτε με ενεργειακά, αλλά ούτε και με επαναπατρισμούς. Η εν λόγω ανάρτηση παρουσιάζει τον Υπουργό σε μια τρυφερή στιγμή με την γυναίκα του στην θάλασσα.

Δικαιούται τις διακοπές και με το παραπάνω ο κ. Χριστοδουλίδης, καθώς το Υπουργείο Εξωτερικών επιφορτίστηκε με μεγάλο όγκο εργασιών, λόγω πανδημίας. Και όπως πληροφορούμαστε, άφησε τους πάντες ικανοποιημένους.

Ήδη ξεκίνησαν πάλι και τα υπόλοιπα θέματα του Υπουργείου με τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Ν.Ανατολική Μεσόγειο και αναμένεται ΄καυτό΄καλοκαίρι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE