Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
 thm.jpg)
Σε ανακοίνωση του, ΠΑΣΥΠΑΕ ΚΙΕ αναφέρει ότι «διαπιστώσαμε ότι έχουν επιλυθεί ή τροχοδρομηθεί προς λύση τα προβλήματα που προέκυψαν μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού και είναι σε εξέλιξη οι προεργασίες για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και διαφάνηκαν οι προθέσεις της υπηρεσίας και του ΥΠΠΑΝ να εκσυγχρονιστεί ο θεσμός».
Όπως σημειώνεται, οι εγγραφές για τη νέα χρονιά έχουν ήδη αρχίσει με στόχο την έγκαιρη έναρξη των μαθημάτων. Επίσης , θα καλυφθούν τα χαμένα μαθήματα στα ψηλά μαθήματα αρχές Σεπτεμβρίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




