ΚΥΠΡΟΣ – ΣΧΟΛΕΙΑ: Ο προγραμματισμός νέας σχολικής χρονιάς στην συζήτηση των αρμοδίων

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΧΟΛΕΙΑ: Ο προγραμματισμός νέας σχολικής χρονιάς στην συζήτηση των αρμοδίων

Ο προγραμματισμός της νέας σχολικής χρονιάς συζητήθηκε  σε συνάντηση του ΠΑΣΥΠΑΕ ΚΙΕ και των συντεχνιών ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ με τον Κυπριανό Λούη, Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης και τον Λεωνίδα Γαλάζη, νέο προϊστάμενο της υπηρεσίας των ΚΙΕ.

Σε ανακοίνωση του, ΠΑΣΥΠΑΕ ΚΙΕ αναφέρει ότι «διαπιστώσαμε ότι έχουν επιλυθεί ή τροχοδρομηθεί προς λύση τα προβλήματα που προέκυψαν μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού και είναι σε εξέλιξη οι προεργασίες για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και διαφάνηκαν οι προθέσεις της υπηρεσίας και του ΥΠΠΑΝ να εκσυγχρονιστεί ο θεσμός».

Όπως σημειώνεται, οι εγγραφές για τη νέα χρονιά έχουν ήδη αρχίσει με στόχο την έγκαιρη έναρξη των μαθημάτων. Επίσης , θα καλυφθούν τα χαμένα μαθήματα στα ψηλά μαθήματα αρχές Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE