ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: Συγκινεί με την ανάρτησή του αναφερόμενος στην αδικοχαμένη κόρη του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: Συγκινεί με την ανάρτησή του αναφερόμενος στην αδικοχαμένη κόρη του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινητική μπορεί μόνο να αποκαλέσει κανείς την ανάρτηση του Λουκά Φουρλά, με αφορμή την μέρα του πατέρα, αναφερόμενος στην αδικοχαμένη κόρη του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Συγκεκριμένα με αφορμή την μέρα της γιορτής του πατέρα (21/06), ο δημοσιογράφος και Ευρωβουλευτής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο τα συναισθήματα και τις σκέψεις του γύρω από τον αδικοχαμένο χαμό της κόρης του.

«Μου έβαφε το πρόσωπο με χρωματιστά από αυτά που δύσκολα βγαινουν και μου ελεγε.. "Τώρα παπά μοιάζεις με τις κούκλες μου, λίγο όμως πιο άσχημος.." Θα έδινα, τα πάντα, αν μπορούσα, για να ζήσω ξανά τη στιγμή. Ελπίζω, να βοήθησα κάποιους να καταλάβουν», έγραψε στην ανάρτηση του ο Λουκάς Φουρλάς.

Θυμίζουμε ότι η μικρή Άρτεμις Φουρλά έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, τον Άυγουστο του  2017, μετά από σοβαρά προβλήματα υγειάς που αντιμετώπιζε.

Δείτε την ανάρτηση του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ως εδώ»: Καταγγελίες που σοκάρουν- κοινωνία που ασφυκτιά και θεσμοί σε οριακή δοκιμασία

«Ως εδώ»: Καταγγελίες που σοκάρουν- κοινωνία που ασφυκτιά και θεσμοί σε οριακή δοκιμασία

Η δημόσια συζήτηση στην Κύπρο βρίσκεται ξανά σε τροχιά έντασης – και αυτή τη φορά, όχι για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για μια υπόθεση που ακουμπά τον ίδιο τον πυρήνα του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE