ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΚΥπΥ: Συμφωνία με τις Συντεχνίες Νοσηλευτών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΚΥπΥ: Συμφωνία με τις Συντεχνίες Νοσηλευτών

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) χαιρετίζει την άρση των απεργιακών μέτρων από τις συντεχνίες των νοσηλευτών και εκφράζει ικανοποίηση για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, με την οποία του δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθεί σε σημαντικά θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμιση των νοσηλευτηρίων, αλλά και των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει.

Ο Οργανισμός αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σε νοσηλευτικό προσωπικό έχει συμφωνήσει με τις Συντεχνίες των Νοσηλευτών την άμεση πρόσληψη 160 νοσηλευτών καθώς και αριθμό νοσηλευτών που θα προσληφθούν στο εγγύς μέλλον για την κάλυψη διαφόρων άλλων αναγκών που αφορούν την δημιουργία και την λειτουργεία νέων κλινικών.

Έχει επίσης οριστικοποιηθεί η ανεξαρτητοποίηση της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα τόσο των υπηρεσιών που προσφέρει η Διεύθυνση Ασθενοφόρων όσο και των υπηρεσιών που προσφέρονται στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Οργανισμού.

Ο ΟΚΥπΥ παραμένει προσηλωμένος στη μεγάλη προσπάθεια της αυτονόμησης των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων μέσα στο καινούργιο ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται με την εφαρμογή την δεύτερης φάσης του ΓεΣΥ, με πρώτιστους στόχους την αναβάθμιση της ποιότητας νοσηλείας των ασθενών προς ολική ικανοποίηση τους , τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος καθώς και συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Οργανισμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE