Τρία νέα αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Γερίου

Τρία νέα αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Γερίου

Στην υπογραφή συμβολαίων για τη δημιουργία τριών αντιπλημμυρικών έργων έχει προχωρήσει σήμερα Τετάρτη 24/6, ο Δήμος Γερίου.

 
Συγκεκριμένα, τα τρία νέα αντιπλημμυρικά έργα θα γίνουν στις οδούς Λουκή Ακρίτα, Ομονοίας και Αγίου Ιλαρίωνα.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, πρόκειται για τρεις περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αφου με τις πρώτες βροχές πλημμυρίζουν.

Κατά την  υπογραφή των συμβολαίων ο Δήμαρχος Νεόφυτος Παπαλαζάρου εξήγησε ότι υπάρχουν αρκετές περιοχές στο Γέρι που είτε λόγω ιδιομορφίας του εδάφους είτε λόγω έλλειψης σωστών υποδομών «αντιμετωπίζουμε προβλήματα πλημμυρών και πρέπει ο Δήμος να ανταποκριθεί το συντομότερο στις ανάγκες αυτές».

Η προσφορά έχει κατακυρωθεί στην εταιρεία C.G .Kokias Ltd και τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE