ΛΑΡΝΑΚΑ: Κανονικά λειτουργεί το πρόγραμμα τον λεωφορείων - Αναστάληκε η απεργία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κανονικά λειτουργεί το πρόγραμμα τον λεωφορείων - Αναστάληκε η απεργία

Αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα που είχαν εξαγγείλει για σήμερα Πέμπτη (25/06) οι εργαζόμενοι στην εταιρεία λεωφορείων «ΖΗΝΩΝ» Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση τους, οι Συντεχνίες ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ, ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ , ΔΕΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΟΚ αναφέρουν ότι «μετά από διαβουλεύσεις με τον Πρόεδρο της εταιρείας λεωφορείων "Ζήνων" Λάρνακας και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών επιτεύχθηκε κατ’ αρχήν συμφωνία για πληρωμή των οφειλόμενων ποσών στα Ταμεία των Εργαζομένων. Η συμφωνία θα επισημοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων".

Σημειώνεται ότι οι εισφορές αφορούσαν τα Ταμεία Προνοίας, δάνεια Ταμείων Προνοίας, Ταμείο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, Ταμείο Ευημερίας, Ταμείο Αδειών και Συνδρομές και δεν είχαν καταβληθεί από τον Φεβρουάριο του 2020 και μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά τις συγκεκριμένες εξελίξεις «δεν θα πραγματοποιηθεί η εξαγγελθείσα σημερινή απεργία των εργαζομένων στην εταιρεία λεωφορείων «ΖΗΝΩΝ» Λάρνακας».

Οι τρεις Συντεχνίες θα ενημερώσουν τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο σταθμό λεωφορείων στη Λάρνακα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE