ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε φορτηγό - Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε φορτηγό - Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο

Λόγω ανατροπής φορτηγού, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κοντά στην έξοδο του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες του ThemaOnline, το φορτηγό ανατράπηκε σε σημείο κοντά στην έξοδο του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η τροχαία είναι στο σημείο και διερευνά εξετάσεις, όπως και ρυθμίζει την τροχαία κίνηση που υπάρχει στο σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για σοβαρό περιστατικό.

**Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE