ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε φορτηγό - Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε φορτηγό - Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο

Λόγω ανατροπής φορτηγού, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κοντά στην έξοδο του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες του ThemaOnline, το φορτηγό ανατράπηκε σε σημείο κοντά στην έξοδο του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η τροχαία είναι στο σημείο και διερευνά εξετάσεις, όπως και ρυθμίζει την τροχαία κίνηση που υπάρχει στο σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για σοβαρό περιστατικό.

**Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE