ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 69χρονος – Παρασύρθηκε από όχημα

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 69χρονος – Παρασύρθηκε από όχημα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24/6 στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 20:20 όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται 69χρονος Ελληνοκύπριος παρασύρθηκε από όχημα επί της οδού Φώτη Πίττα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε βαριά τραυματισμένο τον 69χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ενώ στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το τροχαίο από το Νοσοκομείο γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα και μέλη της τροχαίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο οδηγός του οχήματος φέρεται να κατέθεσε ότι δεν αντιλήφθηκε τον πεζό.

Ο 69χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, φέροντας σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.