Ανοικτός διαγωνισμός Υφυπουργείου Τουρισμού για αγορά υπηρεσιών εξειδικευμένων Συμβούλων/Μελετητών

Ανοικτός διαγωνισμός Υφυπουργείου Τουρισμού για αγορά υπηρεσιών εξειδικευμένων Συμβούλων/Μελετητών

Ανοικτός διαγωνισμός Υφυπουργείου Τουρισμού για αγορά υπηρεσιών εξειδικευμένων Συμβούλων/Μελετητών, με σκοπό την ανάπτυξη πλάνου για την τουριστική ανάπτυξη και καθιέρωση της τουριστικής ταυτότητας της ευρύτερης περιοχής Πόλης Χρυσοχούς και Τηλλυρίας

 

Με βάση τους στόχους της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό 2020-2030, το Υφυπουργείο Τουρισμού έχει προκηρύξει ανοικτό διαγωνισμό για αγορά υπηρεσιών εξειδικευμένων Συμβούλων/Μελετητών, με σκοπό την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής Πόλης Χρυσοχούς και Τηλλυρίας και την καθιέρωση τουριστικής της ταυτότητας.

Στόχος είναι να καταγραφεί η υφιστάμενη κατάσταση στην περιοχή και, στη βάση των προκλήσεων και των ευκαιριών που θα εντοπιστούν, να προταθούν τρόποι τουριστικής ανάπτυξης και προώθησης της, ως ένας ποιοτικός, αειφόρος και ολόχρονος προορισμός.

Ευρύτερος στόχος του Υφυπουργείου Τουρισμού, στον οποίο εμπίπτει και η εν λόγω μελέτη, είναι η ανάπτυξη και προώθηση περιοχών που δεν έχουν επωφεληθεί τουριστικά μέχρι τώρα, αξιοποιώντας τους κρυμμένους θησαυρούς τους.

 

Τα αποτελέσματα της μελέτης και οι συστάσεις των εμπειρογνωμόνων θα αξιοποιηθούν από το Υφυπουργείο Τουρισμού, τους αρμόδιους φορείς και τα ενδιαφερόμενα μέρη για την υλοποίηση σχετικών δράσεων.

H προκήρυξη και τα έγγραφα του διαγωνισμού μπορούν να ληφθούν ηλεκτρονικά, στο σύνδεσμο:

https://www.eprocurement.gov.cy/epps/cft/viewContractNotices.do?resourceId=4172811

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Από παράθυρο ξενοδοχείου έπεσε το 3χρονο παιδί – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Τραγωδία στη Χλώρακα: Από παράθυρο ξενοδοχείου έπεσε το 3χρονο παιδί – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος πατέρας του τρίχρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από παράθυρο δωματίου ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάφο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Μάριος Ιγνατίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE