ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από ποιες πωλήσεις παικτών προέκυψε το κέρδος, το «Αμμόχωστος» και ΕΚΛΕΙΣΕ το κέντρο στο εξωτερικό για προετοιμασία

Από ποιες πωλήσεις παικτών προέκυψε το κέρδος, το «Αμμόχωστος» και ΕΚΛΕΙΣΕ το κέντρο στο εξωτερικό για προετοιμασία

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Χρυσοστόμου, μίλησε στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα παρουσίασε οικονομικό πλεόνασμα το 2019: «Να πω ότι ο κάθε Σαλαμιναίος πρέπει να νιώθει περήφανος γιατί είναι οι δικοί του κόποι, θυσίες και συνεισφορές που αντανακλούνται μέσα από τις οικονομικές καταστάσεις. Είμαστε στον σωστό δρόμο και θα συνεχίσουμε με την ίδια πολιτική ώστε τα σωματείο μας να δυναμώνει και οικονομικά. Βέβαια να πούμε ότι το κέρδος και η ζημιά που φαίνεται πρέπει να είναι συνυφασμένο και με τις υποχρεώσεις. Ναι το κέρδος έχει προκύψει από την νοικοκυρεμένη πολιτική και αυτό δεν είναι θέμα του ενός αλλά όλων των μελών του δ.σ. που πάντα με σύνεση και λογική παίρνουν αποφάσεις που προστατεύουν το σωματείο».

Πως τα καταφέρατε από την πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση σε μερικά χρόνια όχι μόνο να καλύψετε τις ζημιές αλλά να έχετε και κέρδος; «Είναι προς τιμήν των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος που πριν έξι χρόνια εκπόνησαν ένα πλάνο ανάπτυξης των Κυπρίων και τα αποτελέσματα έχουν φανεί με την πώληση του Ιωάννη Κωστή. Το κέρδος προκύπτει από τις πωλήσεις του Γκολομπάρτ, του Μαργκάσα και του Κωστή. Αυτά δεν θα είχαν συμβεί αν δεν γίνονταν σωστές επιλογές και δεν έμπαιναν σε εφαρμογή προγράμματα ανάπτυξης Κυπρίων ποδοσφαιριστών. Η πολιτική να παίζουν οι Κύπριοι έχει το όφελος της. Εμείς ξοδεύουμε όσα έχουμε. Στο παρελθόν φτάσαμε στο χείλος της καταστροφής με έξι εκατομμύρια χρέος και από τα λάθη μας έχουμε μάθει. Εμείς πληρώνουμε λιγότερα αλλά ξέρουν οι εργοδοτούμενοι ότι τέλος του μήνα θα πληρωθούν και να ζητάμε κι εμείς το μέγιστο από αυτούς. Κανένα νοικοκύρεμα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τους φίλους της ομάδας που με θυσίες και στερήσεις πρόσφεραν. Πολλοί Σαλαμιναίοι ενέταξαν στον προϋπολογισμό των νοικοκυριών τους και ένα κονδύλι για τη Νέα Σαλαμίνα»,

Για τις ζημιές της πανδημίας: «Τα δεδομένα τα αναλύσαμε, δεν διεκδικούμε ότι είμαστε οι ειδικοί αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα, χορηγίες, δυσκολίες του κόσμου και προβλέπω ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Οφείλουμε να δούμε τους πραγματικούς αριθμούς, τι μπορούμε να έχουμε σαν έσοδα και να διαμορφώσουμε τα έξοδα».

Πως θα κινηθεί η Νέα Σαλαμίνα για να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο από όλο αυτό; «Εμείς αναπροσαρμόζουμε τον προϋπολογισμό μας κάθε 15 μέρες. Αναλόγως των εξελίξεων, μέσω επαφών με χορηγούς, αναμένοντας το θέμα με τον κόσμο στα γήπεδα και άλλα. Από κει και πέρα και το κράτος θα πρέπει να έρθει να σταθεί αρωγός. Το γεγονός ότι το κράτος ήρθε και βοήθησε με κάποια επιδόματα ήταν σημαντικό αλλά από δω και πέρα ξεκινούν τα δύσκολα. Τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα είναι πιο εμφανή τα σημάδια».

Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά συμβόλαια; «Τα συμβόλαια της νέας σεζόν είναι όπως έχουν συμφωνηθεί».

Για το συμβόλαιο της σεζόν που διακόπηκε άδοξα, είχατε αποκοπές από την πλατφόρμα σας;  «Υπήρχαν κάποιες αποκοπές και θα έχουμε συνάντηση με την ΚΟΠ για να ξεκαθαρίσουμε κάποιες παρεμφερή χορηγίες αλλά οι απώλειες είναι εκεί. Δεν υπήρχε καμιά δραστηριότητα για δυόμιση μήνες. Απώλειες μας για την σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε κυμαίνοντας από 150 μέχρι 200 χιλιάδες ευρώ».

Τι γίνεται με το γήπεδο και την διόρθωση του στεγάστρου; «Είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, θέσαμε το θέμα το οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι το είδε με σοβαρότητα ο πρόεδρος και τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στην συνάντηση που ζητήσαμε. Αναμένουμε έγκριση ή απόρριψη εντός των προσεχών ημερών. Εμείς θα προχωρήσουμε σε επιδιόρθωση για να αδειοδοτηθεί το γήπεδο. Παράλληλα αναβαθμίσαμε την ηλεκτροδότηση για να είναι πιο άνετη η τροφοδοσία ρεύματος και γι αυτό ευχαριστώ την ΑΗΚ για την συνεργασία».

Τι γίνεται με την ομάδα, έχουμε καμιά μεταγραφή; «Αυτοί που πρέπει να κάνουν τις επιλογές δουλεύουν. Εμείς δώσατε το μπάτζετ. Ο κάθε ένας με την δουλειά του. Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα νομίζω ότι θα κλείσει το ρόστερ».

Η ομάδα θα πάει στο εξωτερικό για προετοιμασία; «Ναι, μελετήσαμε το κόστος και το επιπλέον είναι αμελητέος σε σχέση με την Κύπρο. Θα πάμε στο Μπράβετς στην Βουλγαρία από την 21η Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου».

Διαβάστε επίσης: 

Προεδρική ΔΗΛΩΣΗ για Κωστή – Το απομακρυσμένο σενάριο για… Κύπρο

The post Από ποιες πωλήσεις παικτών προέκυψε το κέρδος, το «Αμμόχωστος» και ΕΚΛΕΙΣΕ το κέντρο στο εξωτερικό για προετοιμασία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας Κύπρου - Καταθέτει ο μοναχός Τιμόθεος

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Έκτακτο: Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Έκτακτο: Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top