ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοινή επιστολή τεσσάρων σωματείων για τη μείωση ξένων καλαθοσφαιριστών

Κοινή επιστολή τεσσάρων σωματείων για τη μείωση ξένων καλαθοσφαιριστών

Tα καλαθοσφαρικά τμήματα της ΑΕΚ της ΑΕΛ του ΑΠΟΕΛ και της ΕΘΑ έστειλαν κοινή επιστολή για τη μείωση των ξένων στο πρωτάθλημα της ΚΟΚ.

Αναλυτικά:

«Κοινή επιστολή τεσσάρων σωματείων, τα οποία τοποθετούνται για τη μείωση των ξένων. Την πιο κάτω επιστολή, υπογράφουν τα σωματεία ΑΕΚ,ΑΕΛ,ΑΠΟΕΛ,ΕΘΑ.

Ως τα μεγαλύτερα σωματεία του Κυπριακού καλαθοσφαιρικού χώρου,νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας και να χαιρετίσουμε την απόφαση της ομοσπονδίας για την μείωση των μη γηγενών καλαθοσφαιριστών στο επερχόμενο πρωτάθλημα αντρών πρώτης κατηγορίας,κάτι που επίσης χαροποίησε την πλειοψηφία του αγνού φίλαθλου και όσους αγαπούν πραγματικά,χωρίς συμφέροντα το άθλημα της καλαθόσφαιρας και τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή.

Τα σωματεία τα οποία εκπροσωπούμε,όλα με μεγάλη ιστορία και τίτλους,με κοινή γραμμή και μοναδικό στόχο το καλό της καλαθόσφαιρας μας, άφησαν στην άκρη τα σωματειακά συμφέροντα και το μόνο που λάβαμε υπόψιν είναι το μέλλον και το καλό του αθλήματος.
Ευχόμαστε αυτό να αποτελέσει την νέα αρχή για την σταδιακή ανάπτυξη τόσο του αθλήματος που υπηρετούμε, όσο και των Κύπριων καλαθοσφαιριστών και στο μέλλον όλες οι ομάδες να στηρίζονται αποκλειστικά σε Κύπριους αθλητές.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο, ούτε θα μας αφήσει απαθείς, αντιθέτως μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, η στάση σωματείου του οποίου στη συνάντηση των προέδρων με την ομοσπονδία, ο πρόεδρος του τάχθηκε όχι μόνον υπέρ της μείωσης αλλά μάλιστα πρότεινε το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί χωρίς ξένους,ο εκπρόσωπος της ομάδας του τάχθηκε εναντίων της μείωσης!!!!! Αυτό το γεγονός δημιουργεί ερωτηματικά,αφήνει σκιές και μας οδηγεί στον σκεπτικισμό παιχνιδιών πίσω από κλειστές σκοτεινές αίθουσες με ανταλλαγές,τα οποία καμία θέση δεν έχουν στον αθλητισμό.Ο χρόνος θα δείξει και ευχόμαστε να μην αποδείξει».

The post Κοινή επιστολή τεσσάρων σωματείων για τη μείωση ξένων καλαθοσφαιριστών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top