ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής

ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Το Σάββατο (27/6) θα διενεργηθεί η νεκροτομή στον Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, 29 ετών που, έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων έξω από το πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νεκροτομή επί της σορού θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στις εννέα το πρωί από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και θα καταδείξει τα αίτια θανάτου του 29χρονου.

Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (26/6) η Αστυνομία συνέχισε τις έρευνες για εξιχνίαση της υπόθεσης και περισυνέλεξε διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία θα σταλούν θα επιστημονικές εξετάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE