Δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται το Σάββατο (27/6) στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Οι δύο ασθενείς νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αναφοράς και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς καλή.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να δοθεί ένα εξιτήριο σε ασθενή του οποίου τα επαναληπτικά αποτελέσματα ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν μέχρι σήμερα 154 εισαγωγές και δόθηκαν 136 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου από την αρχή της πανδημίας έγιναν 123 εισαγωγές ενώ σήμερα νοσηλεύονται 8 άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.