Δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται το Σάββατο (27/6) στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Οι δύο ασθενείς νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αναφοράς και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς καλή.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να δοθεί ένα εξιτήριο σε ασθενή του οποίου τα επαναληπτικά αποτελέσματα ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν μέχρι σήμερα 154 εισαγωγές και δόθηκαν 136 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου από την αρχή της πανδημίας έγιναν 123 εισαγωγές ενώ σήμερα νοσηλεύονται 8 άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE