Ενας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αναφοράς

Ενας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται  στο Γενικό Νοσοκομείο Αναφοράς

Ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται σήμερα Κυριακή 28/6 στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς καλή.
 
Το Σάββατο 27/6 δόθηκε ένα εξιτήριο σε ασθενή του οποίου τα επαναληπτικά αποτελέσματα ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν μέχρι σήμερα 154 εισαγωγές και δόθηκαν 137 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου από την αρχή της πανδημίας έγιναν 123 εισαγωγές ενώ σήμερα νοσηλεύονται 10 άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE