ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 8.40 το βράδυ, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την κοινότητα Πύργου, Λεμεσού, που παρέμενε κλειστό από τις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής (28/6), λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα.

Το φορτηγό, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο δρόμο, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, έχει πλέον μετακινηθεί από το σημείο του ατυχήματος και ο δρόμος έχει ανοίξει για την κυκλοφορία.

Λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης στον αυτοκινητόδρομο προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE