ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 8.40 το βράδυ, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την κοινότητα Πύργου, Λεμεσού, που παρέμενε κλειστό από τις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής (28/6), λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα.

Το φορτηγό, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο δρόμο, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, έχει πλέον μετακινηθεί από το σημείο του ατυχήματος και ο δρόμος έχει ανοίξει για την κυκλοφορία.

Λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης στον αυτοκινητόδρομο προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE