ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 8.40 το βράδυ, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την κοινότητα Πύργου, Λεμεσού, που παρέμενε κλειστό από τις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής (28/6), λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα.

Το φορτηγό, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο δρόμο, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, έχει πλέον μετακινηθεί από το σημείο του ατυχήματος και ο δρόμος έχει ανοίξει για την κυκλοφορία.

Λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης στον αυτοκινητόδρομο προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE