ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ Αυτ/δρομος Λευκωσίας-Λεμεσός: Προσοχή σκορπισμένες μπάλες σανού - Κλειστή λωρίδα

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ Αυτ/δρομος Λευκωσίας-Λεμεσός:  Προσοχή σκορπισμένες μπάλες σανού - Κλειστή λωρίδα

Λίγο μετά τις 15.15 το μεσημέρι της Κυριακής (28/6) ανατράπηκε φορτηγό όχημα και ακινητοποιήθηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να κλείσουν και οι δυο λωρίδες προς Λευκωσίας οπως επίσης και η δεξιά λωρίδα πορείας προς Λεμεσό.

Κλειστός λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα που μετέφερε σανό, είναι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας, στο ύψος της Κοινότητας Πύργου, Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του φορτηγού  δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί, ωστόσο λόγω πόνου στη μέση μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να εξεταστεί προληπτικά.

Να σημειωθεί ότι μπάλες σανού που μετέφερε το φορτηγό,  διασκορπίστηκαν στο δρόμο και γίνονται προσπάθειες παραλαβής τους με άλλα φορτηγά οχήματα. Ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες για μετακίνηση του φορτηγού που έχει ανατραπεί.

Ο δρόμος προς Λευκωσία θα παραμείνει κλειστός για αρκετή ώρα, μέχρι την μετακίνηση του φορτηγού και των μπάλων σανού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE