ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό- Ανατράπηκε και έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας

ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό- Ανατράπηκε και έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας

(15:15) Κλειστός λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα που μετέφερε σανό, είναι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας, στο ύψος της Κοινότητας Πύργου, Λεμεσού.

Λόγω του ατυχήματος, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, ενώ κλειστή είναι και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς Λευκωσία, μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς την Κοινότητα Πύργου και μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την επόμενη είσοδο.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο του ατυχήματος, για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.