ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό- Ανατράπηκε και έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας

ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό- Ανατράπηκε και έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας

(15:15) Κλειστός λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα που μετέφερε σανό, είναι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας, στο ύψος της Κοινότητας Πύργου, Λεμεσού.

Λόγω του ατυχήματος, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, ενώ κλειστή είναι και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς Λευκωσία, μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς την Κοινότητα Πύργου και μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την επόμενη είσοδο.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο του ατυχήματος, για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE