Πήραν το χρίσμα Πετρίδης και Γιολίτη - Η παράδοση από τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη

Πήραν το χρίσμα Πετρίδης και Γιολίτη - Η παράδοση από τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη

Σε μία σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο δόθηκαν οι νενομισμένες διαβεβαιώσεις στους δύο νέους υπουργούς του κυβερνητικού σχήματος.

Πρώτος κλήθηκε ο τέως Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Χαράλαμπος Πετρίδης αναλαμβάνοντας τον θώκο του Υπουργείου Άμυνας ενώ στη συνέχεια κλήθηκε ακολουθώντας το ίδιο τελετουργικό η κυρία Έμιλυ Γιολίτη που αναλαμβάνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Ακολούθησε ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης όπου παρέδωσε στον καθένα ξεχωριστά τον διορισμό του δίνοντας ουσιαστικά το χρίσμα ανάληψης των υπουργείων στα δύο νέα πρόσωπα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε πως παραδίδει τα δύο ‘κομβικής‘ σημασίας υπουργεία έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στα άτομα που επέλεξε ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία για τις γνώσεις, τις σπουδές, τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητα των Πετρίδη και Γιολίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.