Πήραν το χρίσμα Πετρίδης και Γιολίτη - Η παράδοση από τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη

Πήραν το χρίσμα Πετρίδης και Γιολίτη - Η παράδοση από τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη

Σε μία σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο δόθηκαν οι νενομισμένες διαβεβαιώσεις στους δύο νέους υπουργούς του κυβερνητικού σχήματος.

Πρώτος κλήθηκε ο τέως Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Χαράλαμπος Πετρίδης αναλαμβάνοντας τον θώκο του Υπουργείου Άμυνας ενώ στη συνέχεια κλήθηκε ακολουθώντας το ίδιο τελετουργικό η κυρία Έμιλυ Γιολίτη που αναλαμβάνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Ακολούθησε ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης όπου παρέδωσε στον καθένα ξεχωριστά τον διορισμό του δίνοντας ουσιαστικά το χρίσμα ανάληψης των υπουργείων στα δύο νέα πρόσωπα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε πως παραδίδει τα δύο ‘κομβικής‘ σημασίας υπουργεία έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στα άτομα που επέλεξε ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία για τις γνώσεις, τις σπουδές, τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητα των Πετρίδη και Γιολίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE