ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγός δεν σταμάτησε για έλεγχο - Οδηγούσε χωρίς ασφάλεια και άδεια οδηγού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγός δεν σταμάτησε για έλεγχο - Οδηγούσε χωρίς ασφάλεια και άδεια οδηγού

Σε ανακοπή οχήματος στην Λεοφώρο Λάρνακος στη Λευκωσία προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (29/6) η Αστυνομία, αφού οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε υποδείξεις μελών της δύναμης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο ωστόσο ο ίδιος δεν εισάκουσε για να ανακοπεί λίγο αργότερο από άλλο περιπολικό. 

Μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν έφερε άδεια ασφάλειας ούτε ασφάλεια.

Ο οδηγός κατηγορήθηκε για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE