ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρή οδηγός ζητάει 'συγγνώμη' σε γκρουπ στο Facebook για παρολίγον ατύχημα που θα προκαλούσε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρή οδηγός ζητάει 'συγγνώμη' σε γκρουπ στο Facebook για παρολίγον ατύχημα που θα προκαλούσε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε μία ευχάριστη έκπληξη βρέθηκαν τα μέλη της ομάδας στο Facebook, «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε», καθώς νεαρή οδηγός απέστειλε μία συγγνώμη προς δύο οδηγούς που κόντεψε να χτυπήσει.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, η οδηγός ζητάει συγγνώμη, καθώς από πρόβλημα στα φρένα κινδύνεψε να χτυπήσει δύο άλλους οδηγούς.

Με την ελπίδα, φυσικά, να φτάσουν οι συγγνώμες της στους εν λόγω οδηγούς. Οι οποίοι, όπως γράφει η οδηγός, ήταν πολύ προσεκτικοί και απέφυγαν τη σύγκρουση.

Αυτή της η πράξη οδήγησε σε πολλά «μπράβο και συγχαρητήρια» για την πράξη της, από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE