ΚΥΠΡΟΣ: Η κατάσταση του 62χρονου - Ζούσε σαν Ρωβινσώνας στον Ακάμα, σε καλύβα με κλαδιά

ΚΥΠΡΟΣ: Η κατάσταση του 62χρονου - Ζούσε σαν Ρωβινσώνας στον Ακάμα, σε καλύβα με κλαδιά

Εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της υγείας του 62χρονου Βρετανού που εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής (29/6), αφυδατωμένος στον Ακάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 62χρονος νοσηλεύτηκε το βράδυ της Κυριακής (29/6) στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου αφού ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Όπως μας λέχθηκε από την Αστυνομία, την υπόθεση αναλαμβάνουν οι υπηρεσίες ευημερίας έτσι ώστε να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα του 62χρονου.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ζούσε σε ένα πρόχειρο κατάλυμα με κλαδιά στον Ακάμα και εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση από Ελληνοκύπρια, η οποία κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες για βοήθεια.

Άντρος Ιωάννου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE