ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: Εξαπάτησε και Κύπριο - Αναμένεται αίτημα δικαστικής συνδρομής από την Ελλάδα

ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: Εξαπάτησε και Κύπριο - Αναμένεται αίτημα δικαστικής συνδρομής από την Ελλάδα

Μέχρι και την Κύπρο φαίνεται να εξαπλώνεται η υπόθεση του 'ψευτογιατρού' που απασχολεί τις αρχές στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ελλαδικές Αρχές φαίνεται να ετοιμάζουν αίτημα δικαστικής συνδρομής προς την Αστυνομία της Κύπρου έτσι ώστε να μπορέσουν να διεξάγουν έρευνες και στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Θύματα του γιατρού «μαϊμού» αναζητεί η ΕΛΑΣ - Πληροφορίες για επαφές με ασθενείς στην Κύπρο

Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες μετά από καταγγελία που έλαβε ότι ο ψευτογιατρός έστελνε «συνταγές» και «φάρμακα» και σε ασθενείς στην Κύπρο.

Άντρος Ιωάννου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE