ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: Εξαπάτησε και Κύπριο - Αναμένεται αίτημα δικαστικής συνδρομής από την Ελλάδα

ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: Εξαπάτησε και Κύπριο - Αναμένεται αίτημα δικαστικής συνδρομής από την Ελλάδα

Μέχρι και την Κύπρο φαίνεται να εξαπλώνεται η υπόθεση του 'ψευτογιατρού' που απασχολεί τις αρχές στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ελλαδικές Αρχές φαίνεται να ετοιμάζουν αίτημα δικαστικής συνδρομής προς την Αστυνομία της Κύπρου έτσι ώστε να μπορέσουν να διεξάγουν έρευνες και στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Θύματα του γιατρού «μαϊμού» αναζητεί η ΕΛΑΣ - Πληροφορίες για επαφές με ασθενείς στην Κύπρο

Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες μετά από καταγγελία που έλαβε ότι ο ψευτογιατρός έστελνε «συνταγές» και «φάρμακα» και σε ασθενείς στην Κύπρο.

Άντρος Ιωάννου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE