ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: Εξαπάτησε και Κύπριο - Αναμένεται αίτημα δικαστικής συνδρομής από την Ελλάδα

ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: Εξαπάτησε και Κύπριο - Αναμένεται αίτημα δικαστικής συνδρομής από την Ελλάδα

Μέχρι και την Κύπρο φαίνεται να εξαπλώνεται η υπόθεση του 'ψευτογιατρού' που απασχολεί τις αρχές στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ελλαδικές Αρχές φαίνεται να ετοιμάζουν αίτημα δικαστικής συνδρομής προς την Αστυνομία της Κύπρου έτσι ώστε να μπορέσουν να διεξάγουν έρευνες και στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Θύματα του γιατρού «μαϊμού» αναζητεί η ΕΛΑΣ - Πληροφορίες για επαφές με ασθενείς στην Κύπρο

Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες μετά από καταγγελία που έλαβε ότι ο ψευτογιατρός έστελνε «συνταγές» και «φάρμακα» και σε ασθενείς στην Κύπρο.

Άντρος Ιωάννου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.