ΚΥΠΡΟΣ: Θύματα του γιατρού «μαϊμού» αναζητεί η ΕΛΑΣ - Πληροφορίες για επαφές με ασθενείς στην Κύπρο

ΚΥΠΡΟΣ: Θύματα του γιατρού «μαϊμού» αναζητεί  η ΕΛΑΣ - Πληροφορίες για επαφές με ασθενείς στην Κύπρο

Θύματα του γιατρού «μαϊμού» και στην Κύπρο αναζητεί πλέον η Ελληνική Αστυνομία.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έλαβε ότι ο ψευτογιατρός έστελνε «συνταγές» και «φάρμακα» και σε ασθενείς στην Κύπρο.

Η καταγγελία που έλαβαν οι ελληνικές Αρχές αναφέρει ότι ασθενείς από την Κύπρο είχαν έρθει σε επαφή με τον ψευδογιατρό, ο οποίος τους έστελνε ταχυδρομικώς πακέτο με δήθεν φάρμακα.

Μετά τη συγκεκριμένη καταγγελία, η ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν θύματα του ψευδογιατρού και στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.