ΠτΔ: Δεν αποπροσανατολίζομαι από τις δηλώσεις που γίνονται – Χάσαμε πολύ χρόνο με Τατάρ
Επιδίωξα αυτή τη συνάντηση για να δούμε τα δεδομένα δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πριν την συνάντηση με Έρχιουρμαν.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (7/1) είναι προγραμματισμένο να φτάσουν στην Ελλάδα 235 πτήσεις από το εξωτερικό σε 27 αεροδρόμια της χώρας. Σε ορισμένα εξ αυτών έχει ήδη οργανωθεί ειδική τελετή υποδοχής των πρώτων τουριστών, με παραδοσιακές μουσικές και χορούς.
Όπως ανακοινώθηκε, στα αεροδρόμια της χώρας θα διενεργούνται συνολικά 5.634 τεστ για κορωνοϊό ημερησίως.
Σε ισχύ έως τις 15 Ιουλίου είναι η απαγόρευση εισόδου στη χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών. Από τη συγκεκριμένη αεροπορική οδηγία (ΝΟΤΑΜ) εξαιρούνται οι 14 χώρες που μπήκαν στη σχετική λίστα της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Αλγερία, Αυστραλία, Καναδάς, Γεωργία, Ιαπωνία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Σερβία, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Τυνησία και Ουρουγουάη.
Απαγόρευση πτήσεων υπάρχει για τη Βρετανία, την Τουρκία και τη Σουηδία, ενώ εκτός λίστας είναι, μεταξύ άλλων, οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Βραζιλία.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




