ΠΤΔ: Σύσκεψη με Επιστημονική Ομάδα για αξιολόγηση των δεδομένων για τα μέτρα μετά την πανδημία

ΠΤΔ: Σύσκεψη με Επιστημονική Ομάδα για αξιολόγηση των δεδομένων για τα μέτρα μετά την πανδημία

Σύσκεψη με την Επιστημονική Ομάδα θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, την Παρασκευή (3/7), στις 09:30, για την αξιολόγηση των δεδομένων, όπως διαμορφώνονται στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης άρσης των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερες στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή, η συγκεκριμένη σύσκεψη πραγματοποιείται σε ένα κρίσιμο σημείο, ενόψει του τουριστικού κύματος που αναμένεται, και θα αξιολογηθεί το θέμα της χαλάρωσης πτήσεων και το θέμα της κατηγοριοποίησης των χωρών.

Στο μικροσκόπιο της Επιστημονικής Ομάδα και τος Προέδρου Αναστασιάδη θα βρεθεί και το θέμα που αφορά τους επισκέπτες από το  Ηνωμένο Βασίλειο, σε σχέση με το πότε και σε ποια κατηγορία χωρών θα συμπεριληφθεί η συγκεκριμένη χώρα.

Επιπλέον, θα συζητηθεί το πλάνο χαλάρωσης περαιτέρω μέτρων σε σχέση με συναυλίες και θέατρα σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE