ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Έριξε φως στα αίτια η νεκροτομή – Το ένα άτομο φαίνεται να πυροβόλησε δυο φορές

ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Έριξε φως στα αίτια η νεκροτομή – Το ένα άτομο φαίνεται να πυροβόλησε δυο φορές

Σε εσωτερική αιμορραγία και αιμορραγικό σοκ προκληθέν από πυροβόλο όπλο, οφείλεται ο θάνατος του 56χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου και της 44χρονης Νίκης Σιεφταλή.

Αυτό έδειξε η νεκροτομή που διενεργήθηκε εντός της ημέρας (01/07) από τους ιατροδικαστές της Δημοκρατίας, Αγγελική Παπέττα, Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους.

Ο άνδρας έφερε τραύμα στο στήθος, ενώ η γυναίκα στον λαιμό (καρωτίδα).

Όσο για την πληροφορία που μεταδόθηκε και ανέφερε ότι η γυναίκα έφερε κάψιμο, μετά και τη νεκροτομή φάνηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η κατάσταση στην οποία ήταν η σορός της 44χρονης οδήγησε στο αρχικό συμπέρασμα ότι υπήρχε έγκαυμα στο χέρι της, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε.

Οι εξετάσεις σε DNA που λήφθηκε από το όπλο, αναμένεται να ρίξουν άπλετο φως σε ό,τι αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες συντελέστηκε η τραγωδία στο διαμέρισμα.

Θυμίζουμε πως ο 56χρονος και η 44χρονη εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ της Δευτέρας (29/06σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE