ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία: Ο σκύλος της οικογένειας σκότωσε νεογέννητα δίδυμα -Πάλευε 9 χρόνια για να αποκτήσει παιδί η μητέρα

Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία: Ο σκύλος της οικογένειας σκότωσε νεογέννητα δίδυμα -Πάλευε 9 χρόνια για να αποκτήσει παιδί η μητέρα

Τραγικό θάνατο βρήκαν δίδυμα νεογέννητα κοριτσάκια, όταν ο σκύλος της οικογένειας τους όρμηξε από τη ζήλια του, τη στιγμή που η μητέρα τους έφυγε για λίγο από το δωμάτιο για να μιλήσει σε έναν γείτονα.

Το ζηλιάρικο λαμπραντόρ επιτέθηκε στα μόλις 26 ημερών πρόωρα μωρά στο σπίτι τους στην πόλη Πιρίπα, στη βορειοανατολική πολιτεία της Μπαΐα στη Βραζιλία, την περασμένη Τρίτη. Η μητέρα τους, η 29χρονη Ελέιν Νοβάις, έσπευσε να βοηθήσει τις κόρες της, όταν άκουσε τα κλάματά τους από την κρεβατοκάμαρά τους, αλλά ήταν πολύ αργά για να τις σώσει.

Ο σκύλος προκάλεσε θανατηφόρες βλάβες στην κοιλιά των διδύμων

Η Νοβάις, δημοτική σύμβουλος που πάλευε για να συλλάβει εδώ και 9 χρόνια, τράβηξε μακριά τον σκύλο από τα δίδυμα, αλλά είχε ήδη προκαλέσει θανατηφόρα βλάβη στην κοιλιά τους. Μια νοσοκόμα που ζει εκεί κοντά προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στα δίδυμα, αλλά το ένα πέθανε αμέσως από τα τραύματά της και το άλλο πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά από καρδιακή ανακοπή.

Ο σκύλος, που περιγράφεται ως ένα «υπάκουο» ζώο, πιστεύεται ότι ζήλευε μετά την γέννηση των μωρών. Ένας μέλος της οικογένειας ισχυρίστηκε ότι «πιθανότατα η ζήλια ώθησε τον σκύλο να επιτεθεί στα παιδιά» όπως διαβάζουμε στο iefmerida.gr που επικαλείται την Βρετανική SUN.

Πάλευαν 9 χρόνια για να αποκτήσουν παιδί

Η αστυνομία ερευνά τους θανάτους, αλλά δεν έχει ακόμη τις καταθέσεις των συντετριμμένων γονιών.

Το δημοτικό συμβούλιο της Πιρίπα, ένα χωριό με πληθυσμό 1.000 κατοίκων, ανέφερε σε δήλωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αντιμέτωποι με αυτή την απίστευτη απώλεια, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την συμπάθειά μας στους γονείς Ελάινα και Ρέτζις, αλλά και τους φίλους και την οικογένειά τους αυτή την στιγμή της θλίψης και του πόνου. Είθε ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές σας και να σας δώσει την δύναμη να μετατρέψετε όλο τον πόνο αυτής της ανεπανόρθωτης απώλειας σε πίστη και ελπίδα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top