ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντί να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 37χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντί να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 37χρονη

Στη σύλληψη 37χρονης προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 2/7 η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 19:15 όταν 37χρονη παρουσιάστηκε στον διαβατηριακό έλεγχο με σκοπό να ταξιδέψει για Αθήνα, προσκομίζοντας διαβατήριο Βουλγαρίας.

Για την γνησιότητά του ηγέρθησαν υποψίες με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα γραφεία της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο, όπου παραδέχθηκε πως ήταν πλαστό και όπως διαφάνηκε δεν επρόκειτο για Βουλγάρα αλλά για 37χρονη από το Ιράκ.

Συνελήφθη από την Αστυνομία και αναμένεται την Παρασκευή 3/7 να οδηγηθεί ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Λάρνακας αφού δεν κατάφερε να ξεγελάσει τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν θέλω να προδικάσω το αποτέλεσμα της καθόδου της Ολγκίν» - Στόχος η σύγκληση άτυπης διευρυμένης

ΠτΔ: «Δεν θέλω να προδικάσω το αποτέλεσμα της καθόδου της Ολγκίν» - Στόχος η σύγκληση άτυπης διευρυμένης

Βασικός στόχος όλων είναι να συγκληθεί η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE