ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντί να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 37χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντί να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 37χρονη

Στη σύλληψη 37χρονης προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 2/7 η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 19:15 όταν 37χρονη παρουσιάστηκε στον διαβατηριακό έλεγχο με σκοπό να ταξιδέψει για Αθήνα, προσκομίζοντας διαβατήριο Βουλγαρίας.

Για την γνησιότητά του ηγέρθησαν υποψίες με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα γραφεία της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο, όπου παραδέχθηκε πως ήταν πλαστό και όπως διαφάνηκε δεν επρόκειτο για Βουλγάρα αλλά για 37χρονη από το Ιράκ.

Συνελήφθη από την Αστυνομία και αναμένεται την Παρασκευή 3/7 να οδηγηθεί ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Λάρνακας αφού δεν κατάφερε να ξεγελάσει τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE