ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ήχησε ο συναγερμός και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί ο 42χρονος- Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν στο όχημά του

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ήχησε ο συναγερμός και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί ο 42χρονος- Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν στο όχημά του

Στη σύλληψη 42χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από υποσταθμούς εταιριών τηλεπικοινωνιών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.50μ.μ. χθες, ήχησε το σύστημα συναγερμού υποσταθμού αναμετάδοσης εταιρίας τηλεπικοινωνιών, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας, που μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, εντόπισαν και ανέκοψαν σε δρόμο, κοντά στον υποσταθμό ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 12 μπαταρίες, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια.

Ο 42χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων. Ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ότι οι μπαταρίες, που εντοπίστηκαν στο όχημα, αποτελούν προϊόντα κλοπής, από τον πιο πάνω υποσταθμό τηλεπικοινωνιών. Φέρεται ακόμα να ομολόγησε την διάπραξη άλλων τριών κλοπών μπαταριών, από υποσταθμούς αναμετάδοσης, που βρίσκονται στην επαρχία Λεμεσού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών διερευνά την υπόθεση.

 

φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE