ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ήχησε ο συναγερμός και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί ο 42χρονος- Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν στο όχημά του

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ήχησε ο συναγερμός και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί ο 42χρονος- Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν στο όχημά του

Στη σύλληψη 42χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από υποσταθμούς εταιριών τηλεπικοινωνιών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.50μ.μ. χθες, ήχησε το σύστημα συναγερμού υποσταθμού αναμετάδοσης εταιρίας τηλεπικοινωνιών, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας, που μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, εντόπισαν και ανέκοψαν σε δρόμο, κοντά στον υποσταθμό ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 12 μπαταρίες, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια.

Ο 42χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων. Ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ότι οι μπαταρίες, που εντοπίστηκαν στο όχημα, αποτελούν προϊόντα κλοπής, από τον πιο πάνω υποσταθμό τηλεπικοινωνιών. Φέρεται ακόμα να ομολόγησε την διάπραξη άλλων τριών κλοπών μπαταριών, από υποσταθμούς αναμετάδοσης, που βρίσκονται στην επαρχία Λεμεσού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών διερευνά την υπόθεση.

 

φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE