ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση δυο πρόσωπα για την επίθεση σε βάρος 66χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση δυο πρόσωπα για την επίθεση σε βάρος 66χρονης

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 47χρονου Ε/κ και 49χρονου Ευρωπαίου πολίτη, για την επίθεση και τη ληστεία 66χρονης, την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό.

Οι δυο συνελήφθησαν χθες στη βάση μαρτυρίας, ενώ από χθες τελεί επίσης υπό 8ήμερη κράτηση 46χρονος Ε/κ, με την Αστυνομία να θεωρεί την υπόθεση ως εξιχνιασθείσα.

AΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE