ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα ξενοδοχεία τους θα αναμένουν οι τουρίστες τα αποτελέσματα των τεστ PCR

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα ξενοδοχεία τους θα αναμένουν οι τουρίστες τα αποτελέσματα των τεστ PCR

Οι τουρίστες που έφτασαν στα κατεχόμενα και διαθέτουν κράτηση μπορούν να αναμένουν τα αποτελέσματα μοριακής εξέτασης PCR στα ξενοδοχεία τους, υπό επίβλεψη, αναφέρεται σε ανακοίνωση της «πρωθυπουργίας».

Προστίθεται ότι τα ξενοδοχεία θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψουν τις επαφές τους με άλλα άτομα που διαμένουν στο ξενοδοχείο ή το ενδεχόμενο να απομακρυνθούν από το ξενοδοχείο, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE