ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπρος: Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Κύπρου εργάζονται στον Δήμο Στροβόλου

Κύπρος: Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο  Κύπρου εργάζονται στον Δήμο Στροβόλου

Ο Δήμος Στροβόλου καλωσορίζει  τη νέα ομάδα εννέα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, οι οποίοι θα εργαστούν για δύο περίπου μήνες στον εν λόγω Δήμο, εντός της θερινής περιόδου, ως μέρος του προγράμματος σπουδών τους, με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει ότι το πρόγραμμα τοποθέτησης υλοποιείται στο πλαίσιο των εργασιών του Έργου «Ανάπτυξη και Λειτουργία Γραφείων Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό Κόσμο στα Πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία», το οποίο είχε εγκριθεί και συγχρηματοδοτηθεί από τα Διαρθρωτικά Ταμεία (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Όπως σημειώνει η εφαρμογή του προγράμματος αυτού εντάσσεται και στο πλαίσιο της υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας του Δήμου Στροβόλου με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και συγκεκριμένα, σε σχέση με την προσφορά ευκαιριών για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και τη βελτίωση των ικανοτήτων των φοιτητών, μέσω της απόκτησης πρόσθετης γνώσης και δεξιοτήτων, καθώς και της ανάπτυξης των επικοινωνιακών δυνατοτήτων τους, έτσι ώστε αυτό να ενισχύσει τις πιθανότητες και ευκαιρίες απασχολησιμότητάς τους μετά την αποφοίτησή τους από τα Πανεπιστήμιο. 

Εξάλλου, αναφέρει ότι οι φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Κύπρου φοιτούν στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης και στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και έχουν τοποθετηθεί στο Οικονομικό Τμήμα, στο Τμήμα Διοίκησης και Προσωπικού και στο Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Πληροφόρησης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top