Καταζητείται ο 50χρονος Νεόφυτος Κωνσταντίνου - Παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα και απειλές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητείται ο 50χρονος Νεόφυτος Κωνσταντίνου - Παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα και απειλές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, τον πιο κάτω εικονιζόμενο 50χρονο, Νεόφυτο Κωνσταντίνου, από Λεμεσό, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα και απειλής χρήσης βίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 25 Μαΐου, 2020, στην Λεμεσό.

Φωτογραφία του δίνεται εκ νέου στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE