ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλύπτουν έμμεσα ποιος… ΚΙΝΕΙ τα νήματα για Τάμαρι-Ολυμπιακό – Είχε περάσει από ΑΠΟΕΛ!

Αποκαλύπτουν έμμεσα ποιος… ΚΙΝΕΙ τα νήματα για Τάμαρι-Ολυμπιακό – Είχε περάσει από ΑΠΟΕΛ!

Συνεχίζονται οι αναφορές στον Ελλαδικό τύπο και κυρίως στις οπαδικές εφημερίδες του Ολυμπιακού για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για Τάμαρι. «Φωτογραφίζουν» Μπαλταζάρ πίσω από το ενδιαφέρον Ολυμπιακού!

Μάλιστα η εφημερίδα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» αποκαλύπτει εν μέρει και ποιος κινεί τα νήματα στην υπόθεση για τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να αποκαλύπτει όνομα.

Όπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ένας Πορτογάλος που είναι Αγγλία και στο παρελθόν είχε φέρει Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ είναι αυτός πόυ κινεί τα νήματα. Με αυτή την περιγραφή πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να καταλάβει ότι αναφέρονται στον Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος είναι βοηθός προπονητής στη Νότιγχαμ του… Μαρινάκη ενώ αυτός ήταν προπονητής όταν πήγε ο Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα τότε είχε ταξιδέψει και στην Ιορδανία για να τον δει από κοντά πριν κλείσει η συμφωνία με ΑΠΟΕΛ το 2018.

Τι γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής»:

«Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα είναι Πορτογάλος, τον πήγε στον ΑΠΟΕΛ και είναι τώρα στην Αγγλία. Σήμερα ή αύριο η απάντηση του [Μέσι] της Ιορδανίας στην ομάδ του για το νέο συμβόλαιο»

The post Αποκαλύπτουν έμμεσα ποιος… ΚΙΝΕΙ τα νήματα για Τάμαρι-Ολυμπιακό – Είχε περάσει από ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top