ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελούνται τα μνημόσυνα των πεσόντων κατά την έκρηξη στο Μαρί - Συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τελούνται τα μνημόσυνα των πεσόντων κατά την έκρηξη στο Μαρί - Συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τελούνται σήμερα Κυριακή (05/07) το πρωί τα ετήσια μνημόσυνα των πεσόντων κατά την έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί, στις 11 Ιουλίου 2011.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Κυβέρνηση τιμώντας τη μνήμη των ηρώων – πεσόντων κατά την έκρηξη θα συμμετάσχει, με Υπουργούς και άλλους αξιωματούχους, στα κατά τόπους μνημόσυνά τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, θα παραστεί στο μνημόσυνο των Αρχιπλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη και Ανθυπασπιστή Κλεάνθη Κλεάνθους, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στη Λεμεσό.

 

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος θα παραστεί στο μνημόσυνο του Πλοιάρχου Λάμπρου Λάμπρου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κυριάκου, στο Κίτι.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, θα παραστεί στο μνημόσυνο του Λοχία Σπύρου Τταντή, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα, στις Καμάρες Λάρνακας.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη, θα παραστεί στο μνημόσυνο των Κελευστών Μίλτου και Χρήστου Χριστοφόρου, στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας, στη Λεμεσό.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, θα παραστεί στο μνημόσυνο του Λοχία Βασίλη Κρόκου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, στη Λάρνακα.

Ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος, θα παραστεί στο μνημόσυνο του Λοχία Αδάμου Αδάμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανείου, στο Αλεθρικό.

Ο Επίτροπος Προεδρίας, Φώτης Φωτίου, θα παραστεί στο μνημόσυνο του Λοχία Γιώργου Γιακουμή, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας, στο Κιβισίλι.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Λουκά, θα παραστεί στο μνημόσυνο του Επικελευστή Μιχάλη Ηρακλέους, στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στα Λατσιά.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Στέλιος Χειμώνας θα παραστεί στο μνημόσυνο του Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου, στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα, στα Λειβάδια.

Επίσης, την Κυριακή, 12 Ιουλίου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πέτρος Δημητρίου θα παραστεί στο μνημόσυνο του Κελευστή Αντώνη Χαραλάμπους, στον Ιερό Ναό Παναγίας Σφαλαγγιωτίσσης, στη Λεμεσό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top