ΠτΔ: Δεν είμαι απογοητευμένος – Πρόταση για επίσημη διάσκεψη υπό τον ΓΓ ΟΗΕ όπου θα ανακοινωθεί το άνοιγμα τεσσάρων οδοφραγμάτων
Δεν είμαι απογοητευμένος δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι οκτώ πτήσεις θα φτάσουν από το αεροδρόμιο Τέγκελ του Βερολίνου, τη Θεσσαλονίκη, το Κίεβο, την Κρακοβία, το Μπέργκαμο,το Κατοβίτσε, το Τελ Αβίβ, και το Λίβερπουλ.
Επίσης σήμερα , σύμφωνα με την Hermes Airport θα πραγματοποιηθούν δέκα αναχωρήσεις για Κίεβο, Θεσσαλονίκη, Κρακοβία, Βερολίνο (αεροδρόμιο Τέγκελ) , Λονδίνο (Στάνστεντ), Ταλίν, Τελ Αβίβ , Μπέργκαμο, Λίβερπουλ, και Κατοβίτσε.
Όπως αναφέρει η διαχειρίστρια εταιρεία ο προγραμματισμός των πτήσεων στηρίζεται στον σχεδιασμό που έχουν κάνει οι αεροπορικές εταιρείες, η υλοποίηση του οποίου εξαρτάται από τη ζήτηση και από τις επιδημιολογικές συνθήκες στην Κύπρο και το εξωτερικό.
Στα αεροδρόμια λαμβάνονται όλα τα μέτρα για πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




