ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο Ευαγόρας ετοιμαζόταν να σώζει ζωές, αλλά η μοίρα του στέρησε τη δική του -Μηνύματα αγάπης για το 24χρονο παλικάρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο Ευαγόρας ετοιμαζόταν να σώζει ζωές, αλλά η μοίρα του στέρησε τη δική του -Μηνύματα αγάπης για το 24χρονο παλικάρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας. Ο 24χρονος Ευαγόρας Δημητρίου από την Πόλη Χρυσοχούς ενώ προοριζόταν να σώζει ζωές συνανθρώπων μας, τελικά έχασε τη δική του…

Ο νεαρός σπούδαζε διασώστης (πλήρωμα ασθενοφόρου) σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο και τον Σεπτέμβριο επρόκειτο να πάρει το δίπλωμά του.

Μάλιστα, πριν από την πανδημία έκανε την πρακτική του σε σταθμούς ασθενοφόρων της επαρχίας Πάφου.

Ήταν μοναχογιός. Η μητέρα του εργάζεται ως νοσηλεύτρια.

Ο λογαριασμός του στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων και ανθρώπων που τον γνώρισαν. Είναι εμφανές ότι ο Ευαγόρας ήταν πολύ αγαπητό παιδί.

Ένας καθηγητής του σημειώνει: «Tι να γραψω αγαπημενε μου μαθητή; Οι λεξεις δεν μπορουν να περιγραψουν τον άδικο χαμο σου. Θα σε θυμομαστε παντα. Αιωνία σου η μνήμη Ευαγορα μου. Ο Θεός να δίνει κουράγιο στην οικογένεια σου και στους φίλους σου. Σαν ελάχιστο φόρο τιμης στη μνημη σου δημοσιεύω παλιες σου φωτογραφιες. Ο καθηγητης σου Γιάννης Σάμμουτος».

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος Ευχαγόρας έχασε τη ζωή του στις 04:45 τα ξημερώματα της Κυριακής (05/07).
Ο νεαρός οδηγούσε μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα, στον δρόμο Πάφου – Αγίας Μαρίνας, με κατεύθυνση την Αγία Μαρίνα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και αφού πρώτα χτύπησε αριστερά σε πεζοδρόμιο, ακολούθως ανατράπηκε.

Συνέπεια της πτώσης ήταν ο τραυματισμός του 24χρονου, όπου και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο.

Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για ακόμη μια φορά η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς, όπως φορούν πάντοτε το κράνος τους για την δική τους ασφάλεια. Όπως διαφάνηκε από τις προκαταρτικές εξετάσεις, ο νεαρός δεν φορούσε κράνος.

Σημειώνεται πως στον ίδιο δρόμο σημειώθηκαν στο παρελθόν αρκετά θανατηφόρα δυστυχήματα.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top