Ένας ασθενής με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου - 10 στο Eden Resort

Ένας ασθενής με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου - 10 στο Eden Resort

Ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι καλή.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 155 εισαγωγές και δόθηκαν 138 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, εισήχθησαν χθες τέσσερα άτομα. Έτσι σήμερα βρίσκονται εκεί δέκα άτομα, τα οποία θα παραμείνουν στο Κέντρο μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE