ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό ελπίδας για την Μπαρτσελόνα (BINTEO)

Διπλό ελπίδας για την Μπαρτσελόνα (BINTEO)

Οι Καταλανοί πέρασαν με 4-1 από την έδρα της, φορμαρισμένη, Βιγιαρεάλ και βρέθηκαν ξανά στο -4 από τη Ρεάλ

LA LIGA-34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-4

Γήπεδο: Estadio de la Cerámica

Όσο ζει ελπίζει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πέτυχαν μεγάλο διπλό με 4-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ και βρέθηκαν και πάλι στο -4 από τη Ρεάλ, ελπίζοντας σε κάποιο στραβοπάτημα της από εδώ και πέρα. Χαμένο έδαφος στη μάχη για το σεντόνι για το «κίτρινο υποβρύχιο».

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Άλμπα έκανε την κίνηση και το γύρισμα από αριστερά και ο Τόρες προσπαθώντας να προλάβει τον Γκριεζμάν, πέτυχε αυτογκόλ αλλά στο 13’ ο Αλκάθερ έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα και έστρωσε στον Καθόρλα που έκανε το σουτ από αριστερά. Ο Τερ Στέγκεν έσωσε αλλά ο Χεράρδ Μορένο με πλασέ εξ επαφής έκανε το 1-1.

Στο 15’ ο Ασένχο έσωσε με τα πόδια το πλασέ του Σουάρες από αριστερά και στο 17’ ο Μορένο μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Μπαρτσελόνα αλλά σούταρε στο πλαϊνό δίχτυ.

To ματς είχε απίθανο ρυθμό και στο 20’ ο Μέσι έκανε μαγική ενέργεια, άνοιξε αριστερά στον Σουάρες που πλάσαρε με τη μία, με το δεξί κι έκανε το 1-2. Μάλιστα με αυτό το γκολ ο Ουρουγουανός έγινε ο 3ος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, πίσω από τους Μέσι και Θέσαρ και μαζί με τον Κουμπάλα.

Στο 38ο λεπτό ο Βιδάλ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στον Ασένχο και στο 44’ ο Μέσι πάτησε όμορφα στον Γκριεζμάν που με φοβερό πλασέ έκανε το 1-3.

Στο 458ο λεπτό ο Σουάρες βγήκε τετ α τετ με τον Ασένχο αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να τον νικήσει, ενώ στο 66’ ο κίπερ της Βιγιαρεάλ είπε όχι και σε σουτ του Βιδάλ.

Και στο 69ο λεπτό ο Σέρχι Ρομπέρτο σέντραρε από δεξιά και ο Μέσι πλάσαρε για το 1-4 αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στο 81’ ο Μπρεθγουέιτ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ασένχο και στο 87’ o Φάτι έκανε το 1-4 με παλσέ. Στο 90+1′ ο Μέσι έκανε το σουτ από δεξιά αλλά είδε τον Ασένχο να λέει όχι και στο 90+3′ το φάουλ του Μέσι βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπρέθγουεϊτ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ασένχο πραγματοποίησε μυθική επέμβαση.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Γασπάρ, Αλμπέρτο Μορένο, Τόρες, Καθόρλα (56’ Τριγέρος), Ιμπόρα (46’ Μπρούνο Σοριάνο), Τσουκβουέζε, Ανγκισά, Αλκάθερ (36’ Μπάκα, 70’ Νίνιο), Χεράρδ Μορένο (46’ Μόι Γκόμεθ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:  Τερ Στέγκεν, Πικέ (82’ Αραούχο), Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο, Λενγκλέ, Σεμέδο (60’ Ράκιτιτς), Βιδάλ, Μπούσκετς (73’ Μπρεθγουέιτ), Μέσι, Σουάρες (60’ Πουτς), Γκριεζμάν (73’ Φάτι)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Aek365.org

The post Διπλό ελπίδας για την Μπαρτσελόνα (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top