ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καθάρισε» τη Ρόμα η Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καθάρισε» τη Ρόμα η Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «παρτενοπέι» κέρδισαν με 2-1 τη Ρόμα και την έπιασαν στη βαθμολογία

SERIE A’-30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ: 2-1

Γήπεδο: Σαν Πάολο

Η Νάπολι είναι βαθμολογικά αδιάφορη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ωστόσο μόνο αδιάφορη δεν παρουσιάστηκε κόντρα στη Ρόμα. Οι «παρτενοπέι» ήταν καλύτεροι, έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες και τελικά κέρδισαν με 2-1. Καταρρέουν οι «τζιαλορόσι» που έχουν τρεις διαδοχικές ήττες.

Στο 12ο λεπτό, ο Ρουίθ άλλαξε με τον Καγιεχόν κι έκανε το σουτ αλλά ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 14’ ο Ισπανός είπε όχι και σε σουτ του Ζιελίνσκι. Στο 23ο λεπτό η Ρόμα έφυγε στην κόντρα αλλά ο Μανωλάς πρόλαβε σωτήρια τον Πελεγκρίνι και στο 27’ ο Καγιεχόν έκανε το συρτό σουτ που κόντραρε στον Σμόλινγκ.

Στο 33ο λεπτό η κεφαλιά του Μίλικ σταμάτησε στο δοκάρι της Ρόμα και στην επαναφορά ο Καγιεχόν αστόχησε με προβολή σε κενό τέρμα και στο 37’ ο Λόπεθ έσωσε μετά από σουτ του Ντέμε. Ο Ισπανός κίπερ νίκησε και τον Μίλικ στο 41ο λεπτό, ενώ στην κόντρα ο Πελεγκρίνι έκανε το σουτ που έφυγε λίγο έξω.

Στο 47ο λεπτό ο Λόπεθ νίκησε τον Πελεγκρίνι σε ακόμη μια περίπτωση και στο 55’ ο Ρουί σέντραρε από αριστερά και ο Καγιεχόν με προβολή από κοντά έκανε το 1-0. Ωστόσο στο 60’ ο Μχιταριάν έκανε φοβερή κούρσα από το κέντρο και με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-1.

Ο Αρμένιος απείλησε εκ νέου στο 69’ και στο 79’ ο Λόπεθ έσωσε μετά από σουτ του Μάριο Ρουί. Και στο 82ο λεπτό ο Ινσίνιε με απίθανο δεξί σουτ από αριστερά έκανε το -1 ενώ στο 84’ η Νάπολι άγγιξε το 3ο γκολ, αλλά ο Λόπεθ είπε όχι σε πλασέ του Μέρτενς.

Στο 90+5′ ο Ντζέκο πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μερέτ μπλόκαρε.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μανωλάς (63’ Μακσίμοβιτς), Ρουί Ντι Λορέντζο, Κουλιμπαλί, Ντέμε (70’ Λομπότκα), Ζιελίνσκι, Ρουίθ (86’ Ελμάς), Μίλικ (63’ Μέρτενς), Καγιεχόν (70’ Καγιεχόν), Ινσίνιε

ΡΟΜΑ:  Πάου Λόπεθ, Τζαπακόστα, Ιμπάνιεθ, Σπινάτσολα, Σμόλινγκ (30’ Φάτσιο), Βερετού, Μαντσίνι, Πελεγκρίνι (76’ Κριστάντε), Μχιταριάν, Κλάιφερτ (66’ Τζανιόλο), Ντζέκο

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Aek365.org

The post «Καθάρισε» τη Ρόμα η Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top