Τμ. Τελωνείων: Κατασχέσεις οχημάτων, τσιγάρων και καπνού

Τμ. Τελωνείων: Κατασχέσεις οχημάτων, τσιγάρων και καπνού

Σε κατασχέσεις οχημάτων, τσιγάρων και καπνού προέβη μεταξύ 1ης και 30ης Ιουνίου 2020 το Τμήμα Τελωνείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι κατασχέσεις αφορούσαν 21.380 τεμάχια τσιγάρα, 25 κιλά και 850 γραμμάρια καπνού (για στριφτό τσιγάρο και ναργιλέ), 230 πουράκια και 400 τεμάχια θερμαινόμενων τσιγάρων και 1.496 τεμάχια που παραβιάζουν Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας (είδη ένδυσης, υπόδησης, τσάντες, πορτοφόλια κλπ).

Επίσης έγινε κατάσχεση σε 14 οχήματα και σε διάφορα είδη που εμπίπτουν σε απαγορεύσεις και περιορισμούς όπως προστατευτικές μάσκες, θερμόμετρα, γυαλιά ηλίου,  φάρμακα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρονικά τσιγάρα και εξαρτήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Οι περισσότερες από τις πιο πάνω υποθέσεις έχουν τύχει εξώδικης διευθέτησης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους € 53.235.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE